Living

Londen, 1953. Wanneer de op-en-top Britse kantoorklerk Mr Williams na dertig jaar trouwe, maar volstrekt nutteloze dienst van zijn arts te horen krijgt dat hij nog maar even te leven heeft, probeert hij er toch nog iets van te maken in de tijd die hem nog rest. Living is zonder meer een erg ontroerende en lieve film.

28
March
2023
16:00
28
March
2023
18:30
28
March
2023
21:00
Reserveren

Nieuw programma

29
January
2023

We hebben ook vanaf maart weer een aantrekkelijk programma samengesteld. Nou zijn wij natuurlijk niet de eerst aangewezenen als het om een objectieve beoordeling van ons eigen programma gaat, maar we denken dat u ook wel blij zult zijn met onze keuze.

Presque

4
April
2023

In het innemende Presque ontdekken Louis en de gehandicapte Igor tijdens een vrolijke roadtrip met een lijkwagen dat ze niet zo veel van elkaar verschillen als ze hadden gedacht. Presque is een heerlijke feelgoodfilm die in de voetsporen treedt van Intouchables en u een erg leuke filmavond zal bezorgen. U verlaat de zaal absoluut met een glimlach.

The Inspection

11
April
2023

The Inspection is een heel persoonlijk verhaal van regisseur Elegance Bratton die zijn eigen ervaringen als homoseksuele man bij de Mariniers heeft verfilmd. U begrijpt, dat pad ging niet bepaald over rozen. En dan moet zijn kille moeder ook nog eens niets van zijn geaardheid hebben. Het resultaat is een enorm indrukwekkende film.

The Banshees of Inisherin

18
April
2023

Och, wat hebben wij toch ontzettend veel plezier beleefd aan The Banshees of Inisherin! Dat gunnen we het Winterswijkse publiek ook. Kom genieten van een prachtig Iers landschap, absurde dialogen en heerlijke karakters in een (volgens The Guardian) "Guinness-black comedy".

Till

9
May
2023

Het prachtige, door zowel pers als publiek enthousiast ontvangen Till is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Mamie Till Mobley's langdurige zoektocht naar gerechtigheid voor haar veertienjarige zoon, Emmett Till, die in 1955 gelyncht werd tijdens een familiebezoek in Mississippi.