Aanmelden donateur

Wij verzoeken u vriendelijk eerst onderstaande tekst door te lezen.

Donateurs steunen het Filmhuis en dat is belangrijk voor de continuïteit van onze voorstellingen. Als dank voor hun steun krijgen donateurs bij elke film een korting van € 2 op de reguliere toegangsprijs van € 7.

Een donateurschap kost € 10 en is geldig gedurende het lopende seizoen. In een filmhuisseizoen worden minimaal 35 titels vertoond. Het seizoen loopt van september tot en met juni. Voor aanvang van het seizoen ontvangen bestaande donateurs een oproep om de donatie voor het komend seizoen over te maken.

Naast de korting op de toegangsprijs krijgen donateurs onze nieuwsbrief c.q. filmagenda per e-mail toegestuurd. U dient daarvoor in onderstaand formulier het veld onder het kopje Nieuwsbrief aan te vinken.

Indien u dit heeft gedaan ontvangt u een verzoek ter bevestiging van MailChimp, de organisatie die onze mailings verzorgt. Na bevestiging van uw gegevens wordt u opgenomen in de database van MailChimp. Daarna ontvangt u onze Nieuwsbrief.

NB: Mocht u van MailChimp geen bevestigingsverzoek ontvangen, dan verzoeken wij u uw spammap te controleren. Een enkele keer wordt een dergelijke mail namelijk afgevangen door mailprogramma's op verdenking van spam.

U kunt donateur worden van Stichting Filmhuis Winterswijk door onderstaande procedure te volgen:

1. Vul de velden hieronder in en druk op "Verzenden". Uw gegevens worden naar onze administratie verzonden.

2. U ontvangt ter bevestiging een e-mail met daarin instructies met betrekking tot de financiële afwikkeling. Deze instructies worden ook hierna vermeld bij punt 3.

3. Maak € 10 over op rekening NL37 RABO 0371 2672 77 t.n.v. Stichting Filmhuis Winterswijk onder vermelding van de code vermeld in de e-mail. Het vermelden van deze code is essentieel voor een correcte verwerking van uw gegevens.

Zodra uw donatie op onze bankrekening is binnengekomen, wordt een donateurskaart aangemaakt. Deze kaart wordt zo spoedig mogelijk bij u bezorgd.

De donateurskaart is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.

We hebben uw aanmelding ontvangen, hartelijk dank!
Oeps! Er ging iets mis.