Filmhuis nieuws

Opbrengst Nothing to Laugh About naar Stichting EV@

22
September
2023

In de film Nothing to Laugh About (3 oktober) krijgt hoofdpersoon Kasper te horen dat hij een zeer agressieve vorm van botkanker heeft, het zogenaamde Ewingsarcoom. Naar aanleiding hiervan (en als activiteit in het kader van ons 35-jarig jubileum) heeft het bestuur van Filmhuis Winterswijk besloten de volledige opbrengst van alle drie voorstellingen ten goede te laten komen aan de Nederlandse Stichting EV@ (Stichting Ewingsarcoom Verdient Aandacht). Deze non-profit organisatie heeft als belangrijkste doel om geld in te zamelen voor onderzoek naar het Ewingsarcoom.

Meer weten? Klik op deze zin om de flyer van Stichting EV@ te downloaden.

De website van de stichting bevat ook een aantal zeer aangrijpende Ervaringsverhalen van veelal jonge mensen die door deze ziekte zijn getroffen.

U mag zelf ook doneren

Wij doen hierbij een oproep om met ons mee te doen en ook te doneren. Na een bezoek aan de website van Stichting EV@ en/of het zien van Nothing to Laugh About wilt u zeker een bijdrage leveren, daar zijn wij van overtuigd. Dus pak uw telefoon en scan met uw camera de QR-code hierboven. Deze leidt u rechtstreeks naar de pagina Doneren. Op de link of de QR-code zelf klikken kan natuurlijk ook.

NB: Wij hebben voor de QR-code gebruik gemaakt van Me-qr.com, een gratis service om QR codes te produceren. Gratis is het nog steeds, maar ook hier geldt: voor niets gaat de zon op. Het kan dus zijn dat u na het scannen eerst naar de website van me-qr.com wordt geleid. Daar dient u dan te klikken op Advertentie overslaan waarna u verder wordt geleid. Het aanklikken van de QR-code of de link leidt wel rechtstreeks naar de site van Stichting EV@.

Nieuwsarchief