Filmhuis nieuws

€1170!

30
October
2023

€1170!

3 oktober 2023 - 16.00, 18.30 en 21.00 uur

Maar liefst 177 bezoekers waren onlangs zeer onder de indruk van de ontroerende en tegelijk humoristische film Nothing to laugh About. Na de voorstelling verliet een enkeling de zaal met betraande ogen. Zoals u al eerder heeft kunnen lezen gaat de volledige opbrengst van de film naar Stichting EV@ (Ewingsarcoom verdient aandacht), dit als een van onze activiteiten in het kader van ons 35-jarig jubileum.

Voorafgaand aan de voorstelling van 18.30 verzorgden twee bestuursleden van de Stichting, Ellen Zwiers en Marianne de Jong,een korte inleiding waarin zij het doel en werkwijze van Stichting EV@ nader toelichtten. Op de website van Stichting EV@ staat een kort verslag van hun bevindingen. Een citaat: "Zij hielden het beide niet droog bij het zien van deze zeer indrukwekkende film."

De 177 bezoekers waren goed voor bijna €1000 aan recette. Daarnaast hebben bezoekers ook zelf nog gedoneerd, waardoor de totale opbrengst op maar liefst €1170 uitkwam, een prachtig bedrag.

En dat doneren kan nog steeds!
Pak uw telefoon en richt uw camera op de QR-code hieronder. Deze leidt u rechtstreeks naar de pagina Doneren. En leest u deze tekst op uw telefoon? Dan volstaat een klik op de link of de QR-code.NB: Wij hebben voor de QR-code gebruik gemaakt van Me-qr.com, een gratis service om QR codes te produceren. Gratis is het nog steeds, maar ook hier geldt kennelijk: voor niets gaat de zon op. Het kan dus zijn dat u na het scannen eerst naar de website van me-qr.com wordt geleid. Daar dient u dan te klikken op Advertentie overslaan waarna u verder wordt geleid. Het aanklikken van de QR-code of de link leidt wel rechtstreeks naar de site van Stichting EV@.
lees meer...

Nieuwsarchief