Miss You Already

Twee vriendinnen - Jess wil maar niet zwanger worden, terwijl Milly op een gesprek bij de arts te horen krijgt dat de kanker in haar borst niet onder controle is te krijgen. Dat klinkt als een slechtnieuwsfilm, maar 'Miss you already' is veel meer dan alleen dat slechte bericht. En ook veel meer dan een sentimenteel drama.

Jess en Milly zijn al sinds hun schooltijd vriendinnen. Milly heeft een druk leven met haar man, twee kinderen en een baan. Egocentrisch en ijdel, jawel, maar ook een innemende flapuit, eerlijk en trouw. Ze is verrassend onaangepast, en uiteraard niet bereid om zich aan ongeschreven gedragscodes voor kankerpatiënten te houden. Hartsvriendin Jess is ingetogener en tegelijk gericht op maar één ding: zwanger worden.

De tegenstelling van ziek zijn en zwanger raken leidt tot conflicten tussen de twee vrouwen, maar regisseur Catherine Hardwicke weet de toon van haar film af te wisselen van serieus naar lichtvoetig en regelmatig ronduit hilarisch. Ja, het gaat over ziek zijn en diepe treurnis, maar er kan ook gelachen worden.

Die afwisseling zorgt er meteen ook voor dat 'Miss you already' nooit voorspelbaar wordt. Dapper en eerlijk is hij, deze feelgoodfilm over kanker. Kan dat? Ja, dat kan.

Beide voorstellingen gratis toegang op vertoon van uw donateurskaart!

Reserveren mogelijk vanaf maandag 12 december.

Verwacht