Cinema Primavera

In het kader van ons 25-jarig jubileum bieden we u op zaterdag 15 juni iets heel bijzonders aan: Cinema Primavera, een aantal korte films in de open lucht, in het Openluchttheater Huininkmaat om precies te zijn. En het mooiste van al: de toegang is gratis!
Dit evenement stond oorspronkelijk gepland op zaterdag 26 mei, maar is door de slechte weersomstandigheden verplaatst naar zaterdag 15 juni.


Het is lente! Tijd om naar buiten te gaan en samen iets leuks te doen, bijvoorbeeld film kijken onder de sterren! Cinema Primavera strijkt neer op vijf bijzondere locaties in Gelderland. De bioscoopzaal bestaat uit een filmdoek en bankjes in de buitenlucht, de projectie gebeurt op zonne-energie. Zodra de sterren aan de hemel staan kunt u kijken naar een serie korte films, waaronder de spannende, Nederlandse film Suiker met Dennis van de Ven, en de sprookjesachtige film Luminaris uit Argentinië, over een uitvinder met een lumineus idee.

Cinema Primavera start om 22.00 uur en eindigt om 23.30 uur (inclusief pauze).
U bent welkom vanaf 21.00 uur.
Vertoningslocatie: Openluchttheater De Huininkmaat, Winterswijk, ingang Eelinkstraat.
Het filmprogramma is geschikt voor 12 jaar en ouder.
Ter plekke zijn hapjes en drankjes te koop voor schappelijke prijzen.

Toegang gratis
Reserveren verplicht
Zonder reserveringsbewijs geen toegang


 

Tip!
Juniavonden kunnen zwoel, maar ook heel fris zijn; we raden u aan om zelf een deken of een grote shawl mee te nemen, zodat u warm van de avond kunt genieten! Bij erg slecht weer kan de voorstelling worden afgelast. Houd de website van het  filmhuis in de gaten, of onze Twitter- of Facebookpagina.

Tip 2!
Er is beperkte parkeerruimte voor auto's, kom indien mogelijk op de fiets!

Organisatie: KCG - Gelders kenniscentrum voor kunst en cultuur, Solar Cinema, en vijf lokale filmhuizen waaronder Filmhuis Winterswijk