Filmhuis nieuws

Welkom terug!

1
April
2022
screenshot film the worst person in the world

De laatste coronamaatregelen zijn opgeheven, de samenleving kan weer terug naar zoals het was vóór corona. We mogen weer naar café en restaurant, de terrassen nodigen weer uit (nou ja, vandaag dan even niet …)  én …. we mogen ook weer zonder beperkingen naar de film!

Vandaar ook dit bericht. Want ook Filmhuis Winterswijk heeft de vertoningen hervat. Kennelijk is dat nog niet tot iedereen doorgedrongen, want het aantal bezoekers houdt nog niet over. Dat is een landelijk verschijnsel, maar daarom nog niet minder jammer.

Er zullen vast wel redenen voor te bedenken zijn voor het feit dat een deel van onze bezoekers de weg naar het Filmhuis nog niet heeft gevonden, die kunt u ongetwijfeld zelf ook bedenken.

Dit mailtje is ook alleen maar bedoeld om u te wijzen op het feit dat Filmhuis Winterswijk nog bestaat. Sterker nog, we vertonen drie keer op een dinsdag! Om 16.00, 18.30 en 21.00 uur. Er is dus vast wel een tijdstip bij dat ook u schikt.

En ons aanbod heeft ook nog niets aan aantrekkingskracht ingeboet, zo vinden wij, bescheiden als we zijn. Onze films zijn nog steeds indrukwekkend, ontroerend, betekenisvol, humoristisch, vul maar in. Films met een meerwaarde dus.

En de toegangsprijzen mogen we gerust nog steeds zeer aantrekkelijk noemen. Donateurs betalen maar € 5 voor een kaartje en de prijs voor niet-donateurs is € 7.

Overigens is de donateurskaart van seizoen 2020-2021 ook dit seizoen nog gewoon geldig. Vorig jaar hebben we de geldigheid met een jaar verlengd, omdat er in de coronaperiode maar weinig vertoningen waren geweest.

En nu het erop lijkt dat de ergste coronadreigingen voorbij zijn, gaan we er dus weer enthousiast tegenaan! Maar dan moet u ook (weer) komen, anders is het voor ons een stuk minder leuk …

Aan het programma kan het niet liggen, denken we. Bekijk zelf onze Agenda voor de rest van het seizoen maar, daar zitten prachtige pareltjes tussen!

Kortom, doe zoals de vrouwelijke hoofdpersoon in de afbeelding bovenaan dit bericht, afkomstig uit de fenomenale film The Worst Person in the World ( te zien bij ons op 17 mei): zet de wereld om u heen stil, laat alles vallen en trek een sprintje naar Filmhuis Winterswijk. We zien u graag terug!

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur van Filmhuis Winterswijk:

Marc Jansen

Wim Kottier

Kees Meinderts

Dienke Nijboer

Sjoerd van der Werf

Nieuwsarchief