Filmhuis nieuws

Nog even geduld ...

26
January
2022
screenshot here we are

Naar aanleiding van de recente versoepelingen van de coronamaatregelen heeft Skopein besloten de deuren voorlopig nog even gesloten te houden. Door onder meer de aan te houden anderhalve meter afstand kan maar een beperkt aantal bezoekers naar de film. Hierdoor is een openstelling voor Skopein vooralsnog niet rendabel. Om u een idee te geven: in Zaal 1 (voorheen de Blauwe Zaal), onze vaste filmhuiszaal, passen met de huidige maatregelen maar 28 bezoekers. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van Skopein.

Het bovenstaande betekent automatisch dat ook de voorstellingen van Filmhuis Winterswijk voorlopig worden opgeschort. De verwachting is nu dat we op dinsdag 22 februari de draad weer op kunnen pakken. Het een en ander is wel afhankelijk van de uitkomst van het nieuwe, door de overheid aangekondigde 'weegmoment' op 15 februari.

We zullen ons programma publiceren zodra we zekerheid hebben over de vastgelegde titels. De releasedatums van nogal wat titels zijn namelijk door de distributeurs ook naar achteren verschoven. Wat u zegt, het zijn rare tijden ...

We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen via website, nieuwsbrief en social media.

Hou vol!

Nieuwsarchief