Filmhuis nieuws

Fijne Feestdagen!

23
December
2022

Het bestuur en de vrijwilligers van Filmhuis Winterswijk wensen u Fijne Kerstdagen en een Gelukkig en Gezond 2023!

Na de lange, donkere coronaperiode hebben velen inmiddels de weg naar het Filmhuis weer gevonden, maar wat bezoekersaantallen betreft zijn we nog lang niet op het niveau van pakweg drie jaar geleden. Dat in heel Nederland de bezoekcijfers in de cultuursector zijn gedaald is slechts een schrale troost. Corona lijkt inderdaad de hoofdoorzaak, de gevolgen daarvan zijn zeer divers en niet eenvoudig te concretiseren.

Wij kunnen alleen maar proberen u met een prachtige selectie van kwaliteitsfilms over te halen weer massaal naar het Filmhuis in de fraai gerenoveerde zalen van Skopein te komen, want er gaat niets boven het kijken naar een film op een groot scherm.

Aan het programma voor de komende maanden zal het niet liggen, daar zijn we heilig van overtuigd. Een klik op het plaatje met de filmposters hieronder brengt u naar onze Agenda (deze link trouwens ook). U zult het snel met ons eens zijn, we hebben echte pareltjes geprogrammeerd.

Kortom, graag tot ziens in 2023!

PS: We herhalen het hier nog maar eens. De voorstellingen van Filmhuis Winterswijk zijn echt voor iedereen toegankelijk. U hoeft dus geen donateur te zijn om onze films te kunnen bekijken. Donateurs krijgen wél een korting van €2 op de toegangsprijs.

Nieuwsarchief