Living

Londen, 1953. Wanneer de op-en-top Britse kantoorklerk Mr Williams na dertig jaar trouwe, maar volstrekt nutteloze dienst van zijn arts te horen krijgt dat hij nog maar even te leven heeft, probeert hij er toch nog iets van te maken in de tijd die hem nog rest. Living is zonder meer een erg ontroerende en lieve film.

28
March
2023
16:00
28
March
2023
18:30
28
March
2023
21:00
Reserveren

We starten 2023 met prachtige films!

25
December
2022

De eerste films voor het nieuwe jaar zijn inmiddels bekend en daar zitten weer prachtige titels tussen. Wat te denken van het tedere Vlaamse meesterwerk Close of de tegelijk geestige en ontroerende Deense publiekslieveling Rose? Ga snel naar de Agenda en overtuig u zelf!

Presque

4
April
2023

In het innemende Presque ontdekken Louis en de gehandicapte Igor tijdens een vrolijke roadtrip met een lijkwagen dat ze niet zo veel van elkaar verschillen als ze hadden gedacht. Presque is een heerlijke feelgoodfilm die in de voetsporen treedt van Intouchables en u een erg leuke filmavond zal bezorgen. U verlaat de zaal absoluut met een glimlach.

The Inspection

11
April
2023

The Inspection is een heel persoonlijk verhaal van regisseur Elegance Bratton die zijn eigen ervaringen als homoseksuele man bij de Mariniers heeft verfilmd. U begrijpt, dat pad ging niet bepaald over rozen. En dan moet zijn kille moeder ook nog eens niets van zijn geaardheid hebben. Het resultaat is een enorm indrukwekkende film.

The Banshees of Inisherin

18
April
2023

Och, wat hebben wij toch ontzettend veel plezier beleefd aan The Banshees of Inisherin! Dat gunnen we het Winterswijkse publiek ook. Kom genieten van een prachtig Iers landschap, absurde dialogen en heerlijke karakters in een (volgens The Guardian) "Guinness-black comedy".

Till

9
May
2023

Het prachtige, door zowel pers als publiek enthousiast ontvangen Till is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Mamie Till Mobley's langdurige zoektocht naar gerechtigheid voor haar veertienjarige zoon, Emmett Till, die in 1955 gelyncht werd tijdens een familiebezoek in Mississippi.