Io Capitano

Io Capitano is een meeslepend en ontroerend verhaal over twee Senegalese jongens die hun leven riskeren in een tocht dwars door de Sahara om hun droom, een beter leven in Italië, na te jagen.

23
April
2024
16:00
23
April
2024
18:30
23
April
2024
21:00
Reserveren

We blijven prachtige films vertonen!

20
December
2023

Onze gratis-film-voor-donateurs-actie was een groot succes. We waren maar liefst drie keer (zo goed als) uitverkocht.

In 2024 moet iedereen weer gewoon betalen (het kan niet altijd feest zijn) maar nog steeds kost een kaartje voor een - in onze ogen - kwaliteitsfilm voor donateurs maar €5.

De eerste films voor het nieuwe jaar zijn inmiddels bekend en daar zitten weer prachtige titels tussen.Ga snel naar de Agenda en overtuig u zelf!

All of Us Strangers

14
May
2024

“Smeulend intens”, “tegelijk teder, sexy en schurend”, “adembenemend”, “breekt je, heelt je en raakt je”, enkele losse kreten uit recensies van All of Us Strangers. De film is curieus, dromerig, licht bevreemdend maar tegelijk ook erg ontroerend en aangrijpend.

The Promised Land

21
May
2024

The Promised Land, een Deens historisch drama met Mads Mikkelsen, smullen maar! In de top drie van de Publieksprijsverkiezing op Filmfestival Rotterdam. Wij denken dat het Winterswijkse publiek The Promised Land ook wel zal waarderen.

Ama Gloria

28
May
2024

Ama Gloria is een ontroerende coming of age film over Cléo en haar kindermeisje Gloria, met een bijzonder sterke acteerprestatie van de jonge Louise Mauroy-Panzani.

C'è ancora domani

4
June
2024

“C'è ancora domani is een parel van een film die absoluut de moeite waard is om te zien!”, aldus een van de vele razend enthousiaste recensenten. In Italie was de film vorig jaar een megasucces, met meer bezoekers dan Barbie en Oppenheimer.