Walking Dinner plus openluchtfilm Tel Aviv on Fire

Tel Aviv on Fire

Reserveer hier voor onze openluchtactiviteit op zaterdag 10 september.

Wat gaan we doen? We vertonen een erg leuke film in de open lucht op het schitterende terrein van het Strandbad. Is dat alles? Nee, u kunt vooraf ook nog heerlijk dineren! Het team van LEV by Mike, aangevoerd door Mike Vrijdag, verzorgt een walking dinner van vijf gangen.

Na het walking dinner vertonen we de film Tel Aviv on Fire. We geven u hier alvast enkele lovende citaten uit de pers:
VPRO Cinema (★★★) 'Verfrissend en reuze sympathiek'
de Volkskrant (★★★★) 'Scherpe, intelligente komedie'
NRC (★★★★) 'Komedie die nooit vervalt in galgenhumor of sarcasme'
The Hollywood Reporter: 'Een intelligente, komische parodie op het Palestijns-Israëlisch conflict'

Voor meer informatie over deze film verwijzen wij naar de afzonderlijke filmpagina: Tel Aviv on Fire,

U begrijpt dat we erg blij zijn met de enthousiaste medewerking van zowel Stichting Behoud Strandbad als LEV by Mike. De filmvertoning wordt verzorgd door Mobiloscoop.
Meer weten? Klik op de logo’s:

 

 

Het reserveringsformulier bevindt zich onderaan deze pagina.

Datum
Zaterdag 10 september
Indien de weersvoorspellingen hier aanleiding toe geven, wordt het evenement afgelast. Wij zulen dat in dat geval kenbaar maken via onze website, de nieuwsbrief en social media.Hou deze kanalen dus in de gaten.
Uw betaling wordt bij afgelasting zo spoedig mogelijk teruggestort.

Adres
Strandbad Winterswijk
Badweg 6
7102 EG  Winterswijk

Parkeren
Het strandbad ligt aan de rand van Winterswijk, dus per fiets vanuit het dorp goed bereikbaar. Er is overigens ook voldoende parkeerruimte voor auto's.

Slecht ter been?
De vertoningsplek ligt ca. 100 meter van het paviljoen, achterop het terrein van het Strandbad. Wij zullen er zorg voor dragen dat diegenen die slecht ter been zijn naar de vertoningsplek worden vervoerd met behulp van een golfkarretje of iets dergelijks.

Programma
Tijden zijn richttijden.

Welkomstdrankje en Walking Dinner Aanwezig 18.00 uur
Film: Tel Aviv on Fire Aanvang film ca. 21.00 uur
  Einde ca. 23.00 uur

Toelichting

Welkomstdrankje | Walking Dinner | Film
Prijs: €45 per persoon
(prijs is exclusief overige drankjes, u kunt ter plekke betaalmunten aanschaffen)

U bent echt een compleet avondje uit. U arriveert tegen 18.00 uur bij het Strandbad, waar u wordt verwelkomd met een welkomstdrankje. Daarna krijgt u door Mike Vrijdag en zijn team van LEV by Mike een overheerlijk vijfgangendiner voorgeschoteld in de vorm van een zogenaamd Walking Dinner. Dit is een wat minder formele manier van dineren. Wees gerust, u hoeft echt niet de hele tijd te staan of rond te lopen, er zijn voldoende zitplaatsen.
En - wij spreken uit ervaring - met de culinaire kwaliteit zit het wel goed!


Reserveren
Lees onderstaande instructies zorgvuldig door.

- Reserveren is alleen mogelijk via het Reserveringsformulier hieronder.
- Reserveren via Skopein is dus niet mogelijk.
- Vul de velden hieronder in.
- Klik op "Verzenden".
- U ontvangt een mail met instructies omtrent de overboeking.
- Maak het totaalbedrag over op onze rekening (NL37 RABO 0371 2672 77) onder vermelding van de unieke reserveringscode in de mail.
- Na betaling sturen wij u een definitieve bevestigingsmail. In verband met de vakantieperiode (ook wij gaan wel eens op vakantie) kan het wat langer dan gebruikelijk duren voordat u deze definitieve bevestiging ontvangt.
- Neem de bevestigingsmail zaterdag 10 september mee naar de kassa van het Filmhuis op het Strandbad.

Wij hebben er heel veel zin in, u ook?

Een enkele keer kan het lijken of de website niet reageert, maar het systeem heeft enige tijd nodig om uw aanvraag te verwerken. Wij verzoeken u daarom niet binnen een minuut voor een tweede keer op "Verzenden" te klikken.

Nadat u op "Verzenden" heeft geklikt, verschijnt een bevestigingspagina. Wij verzoeken u vriendelijk de informatie op die pagina door te lezen. Ook ontvangt u op het door u opgegeven mailadres een mail met nadere instructies aangaande de overboeking.

Mocht u binnen 24 uur geen mail ontvangen dan kan het zijn dat u een ongeldig of onjuist mailadres hebt ingevuld of dat de mail door uw Spam filter is verwijderd of verplaatst naar uw Spam map. Controleer de Spam map in uw mailprogramma of het laatste inderdaad het geval is. Komt u er helemaal niet uit, stuur dan een mail naar info@filmhuiswinterswijk.nl. Vermeld dan uw naam en mailadres waaronder u heeft gereserveerd en overige gegevens.
 


Reserveringsformulier

Maak het totaalbedrag over op onze rekening (NL37RABO0371267277) onder vermelding van de unieke reserveringscode in de mail.