Reserveer nu voor Filmzondag met twee films

Filmzondag 14 oktober 2018

U heeft er al eerder over kunnen lezen, Stichting Filmhuis Winterswijk bestaat dit jaar 30 jaar. We vieren dit ivoren jubileum op bescheiden wijze. We hebben in de loop van het jaar al een paar keer boeken verloot, we trakteren bij de openingsfilm op een drankje (en Skopein doet er een hapje bij!) en misschien verzinnen we vóór het eind van het jaar nog wel iets aardigs.

In het kader van dit jubileum kunt u op zondag 14 oktober genieten van een heerlijke door Effe Anders verzorgde lunch, geflankeerd door twee uitstekende films.

U bent welkom vanaf tien uur. De eerste film die we vertonen is Homecoming (1945), een film die links en rechts als "typische Filmhuisfilm" is betiteld, wat dat dan ook maar moge zijn. Misschien omdat hij A) Hongaars, B) in zwart-wit en C) voorzien is van een Relevant Thema. In ieder geval vonden wij het een uitstekende, indrukwekkende film en een waardige openingstitel van de Filmzondag.

Na de lunch vertonen we een film van een compleet andere signatuur. I, Tonya vertelt op zeer amusante, af en toe zelfs hilarische wijze het verhaal van Tonya Harding, de Amerikaanse white trash kunstschaatster die in 1994 even wereldnieuws was toen haar concurrente Nancy Kerrigan door ene Shane Stant verwond werd, een aanval waarvan Harding op de hoogte zou zijn geweest. Hoofdrolspeelster Margot Robbie werd genomineerd voor de Oscar voor beste actrice. Allison Janney, die de rol van Tonya's moeder vertolkte, kreeg de Oscar voor beste vrouwelijke bijrol. En geloof ons, die Oscar is meer dan verdiend …
I, Tonya is een kostelijke, zeer vermakelijke afsluiting van onze Filmzondag.

Klik op de links voor meer informatie over de films.

Wat kost dat?
We hanteren een eenheidsprijs (of eigenlijk -prijsje, we vieren een jubileum tenslotte).
De kosten voor deze twee films inclusief lunch bedragen € 20 per persoon.

 

 • Datum: zondag 14 oktober
   
 • Programma:
  Tijden zijn richttijden

  10.00   : Zaal open
  10.30   : Homecoming (1945)
  12.15   : Lunch
  13.15   : I, Tonya
  15.15   : Einde

 • Prijs: € 20 per persoon
   
 • Reserveren
  - U kunt alleen reserveren voor de gehele activiteit, dus niet voor afzonderlijke films (en ook niet voor alleen de lunch ...)
  - Reserveren kan ook alleen via onze site.
  - Reserveren via Skopein is dus niet mogelijk.
  - Vul de velden hieronder in.
  - Klik op "Verzenden"
  - U ontvangt een mail met instructies omtrent de overboeking
  - Maak het totaalbedrag over op onze rekening (NL37RABO0371267277) onder vermelding van de unieke reserveringscode in de mail
  - Na betaling sturen wij u een definitieve bevestigingsmail..
  - Neem deze bevestigingsmail zondag 14 oktober mee naar de kassa van het Filmhuis.

Graag tot 14 oktober!

Effe Anders

Een enkele keer kan het lijken of de website niet reageert, maar het systeem heeft enige tijd nodig om uw aanvraag te verwerken. Wij verzoeken u daarom niet binnen een minuut voor een tweede keer op "Verzenden" te klikken.

Nadat u op "Verzenden" heeft geklikt, verschijnt een bevestigingspagina. Wij verzoeken u vriendelijk de informatie op die pagina door te lezen. Ook ontvangt u op het door u opgegeven mailadres een mail met nadere instructies aangaande de overboeking.
 

Mocht u binnen 24 uur geen mail ontvangen dan kan het zijn dat u een ongeldig of onjuist mailadres hebt ingevuld of dat de mail door uw Spam filter is verwijderd of verplaatst naar uw Spam map. Controleer de Spam map in uw mailprogramma of het laatste inderdaad het geval is.