Reserveer hier voor de openluchtfilm Tel Aviv on Fire

Tel Aviv on Fire

U kunt hier reserveren voor onze prachtige openluchtfilm op zaterdag 7 september.

Wat gaan we doen? We vertonen een erg leuke film in de open lucht op het schitterende terrein van het Strandbad. Is dat alles? Nee, u kunt vooraf ook nog heerlijk dineren! Mike Vrijdag en zijn keukenbrigade van de Strandlodge verzorgen een walking dinner van vijf gangen. Mocht u daar geen zin in hebben (kunnen we ons niet voorstellen), dan is er ook nog een mogelijkheid om te reserveren voor de film met vooraf een welkomstdrankje en -hapje. Zie Optie A en Optie B hieronder.

U begrijpt dat we erg blij zijn met de enthousiaste medewerking van zowel Stichting Behoud Strandbad als de Strandlodge. De filmvertoning wordt verzorgd door Solar Cinema. Hun slogan luidt “Brings Unseen Films to Unusual Places". Dat gaat hier zeker op!
Meer weten? Klik op de logo’s:

 

Het reserveringsformulier bevindt zich onderaan deze pagina.

Voor meer informatie over de film verwijzen wij naar de afzonderlijke filmpagina: Tel Aviv on Fire

De gegevens:

Datum
Zaterdag 7 september
Bij slecht weer wijken we uit naar zondag 8 september. Dit wordt kenbaar gemaakt via de gangbare kanalen (website, nieuwsbrief, social media).
Is een vertoning zowel op zaterdag als zondag onmogelijk, dan wordt het gehele evenement afgelast. Wij maken dat in dat geval kenbaar via onze website, de nieuwsbrief en social media.
Alleen bij een algehele afgelasting (dus als zowel op zaterdag 7 als zondag 8 september een openluchtvoorstelling niet mogelijk is) wordt uw betaling teruggestort.

Adres
Strandbad Winterswijk
Badweg 6
7102 EG  Winterswijk

Parkeren
Het strandbad ligt aan de rand van Winterswijk, dus per fiets vanuit het dorp goed bereikbaar. Er is overigens ook voldoende parkeerruimte voor auto's.

Slecht ter been?
De vertoningsplek ligt ca. 100 meter van de Strandlodge, achter op het terrein van het Strandbad. Wij zullen er zorg voor dragen dat diegenen die slecht ter been zijn naar de vertoningsplek worden vervoerd met behulp van een golfkarretje of iets dergelijks.

Programma
Tijden zijn richttijden. Deze zijn mede afhankelijk van de keuze die u hieronder maakt. U kunt kiezen uit twee opties:

Optie A    
Welkomstdrankje en Walking Dinner Aanwezig 18.00 uur
Film: Tel Aviv on Fire Aanvang film 21.00 uur
  Einde ca. 23.00 uur
     
Optie B    
Welkomstdrankje en -hapje Aanwezig 20.15 uur
Film: Tel Aviv on Fire Aanvang film 21.00 uur
  Einde ca. 23.00 uur

Toelichting

Optie A
Welkomstdrankje | Walking Dinner | Film
Prijs: € 45 per persoon
(prijs is exclusief overige drankjes, u kunt ter plekke betaalmunten aanschaffen)

Optie A is onze voorkeursoptie, dat is echt een compleet avondje uit. U arriveert tegen 18.00 uur bij het Strandbad, waar u wordt verwelkomd met een welkomstdrankje. Daarna krijgt u door Mike Vrijdag en zijn team van de Strandlodge een overheerlijk vijfgangendiner voorgeschoteld in de vorm van een zogenaamd Walking Dinner. Dit is een wat minder formele manier van dineren. Wees gerust, u hoeft echt niet de hele tijd te staan of rond te lopen, de Strandlodge zorgt voor voldoende zitplaatsen.
En met de culinaire kwaliteit zit het wel goed! Wij spreken uit ervaring en als u ons niet gelooft, de Strandlodge is in het bezit van een heuse Michelinster. Kortom, dat wordt smullen!

Optie B
Welkomstdrankje plus -hapje | Film
Prijs: € 17,50 per persoon
(prijs is exclusief overige drankjes, u kunt ter plekke betaalmunten aanschaffen)

Bij optie B arriveert u tegen 20.15 bij het Strandbad, waar u welkom wordt geheten met een welkomstdrankje en -hapje.

Reserveren
Lees onderstaande instructies zorgvuldig door.

- Reserveren is alleen mogelijk via het Reserveringsformulier hieronder.
- Reserveren via Skopein is dus niet mogelijk.
- Vul de velden hieronder in.
- Klik op "Verzenden".
- U ontvangt een mail met instructies omtrent de overboeking.
- Maak het totaalbedrag over op onze rekening (NL37 RABO 0371 2672 77) onder vermelding van de unieke reserveringscode in de mail.
- Na betaling sturen wij u een definitieve bevestigingsmail. In verband met de vakantieperiode (ook wij gaan wel eens op vakantie) kan het wat langer dan gebruikelijk duren voordat u deze definitieve bevestiging ontvangt.
- Neem de bevestigingsmail zaterdag 7 september mee naar de kassa van het Filmhuis op het Strandbad.

Wij hebben er heel veel zin in, u ook?

Een enkele keer kan het lijken of de website niet reageert, maar het systeem heeft enige tijd nodig om uw aanvraag te verwerken. Wij verzoeken u daarom niet binnen een minuut voor een tweede keer op "Verzenden" te klikken.

Nadat u op "Verzenden" heeft geklikt, verschijnt een bevestigingspagina. Wij verzoeken u vriendelijk de informatie op die pagina door te lezen. Ook ontvangt u op het door u opgegeven mailadres een mail met nadere instructies aangaande de overboeking.

Mocht u binnen 24 uur geen mail ontvangen dan kan het zijn dat u een ongeldig of onjuist mailadres hebt ingevuld of dat de mail door uw Spam filter is verwijderd of verplaatst naar uw Spam map. Controleer de Spam map in uw mailprogramma of het laatste inderdaad het geval is. Komt u er helemaal niet uit, stuur dan een mail naar info@filmhuiswinterswijk.nl. Vermeld dan uw naam en mailadres waaronder u heeft gereserveerd en overige gegevens.
 


Reserveringsformulier

Welkomstdrankje plus hapje | Film

Welkomstdrankje | Walking Dinner | Film

Maak het totaalbedrag over op onze rekening (NL37RABO0371267277) onder vermelding van de unieke reserveringscode in de mail.
Maak het totaalbedrag over op onze rekening (NL37RABO0371267277) onder vermelding van de unieke reserveringscode in de mail.