Filmzondag 31 oktober 2021

Filmzondag 31 oktober 2021

Om te vieren dat we eindelijk weer met zijn allen naar de film mogen trakteert Filmhuis Winterswijk op een leuke Filmzondag op 31 oktober!

We hebben twee prachtige Filmhuisfilms voor u op het menu staan. Beide titels hadden we begin dit jaar al in ons reguliere programma opgenomen, maar u weet inmiddels wat daarmee gebeurd is. Tussen beide films wacht u een heerlijke lunch verzorgd door het team van Skopein. En dit alles voor de eenheidsprijs van €25 per persoon.

U bent welkom vanaf tien uur. De eerste film die we vertonen is Adam, We laten onze eigen recensent even aan het woord: "‘Adam is een prachtig en ingetogen portret van vrouwelijke solidariteit. En tegelijkertijd een stevige aanklacht tegen een keihard patriarchaal systeem in het Marokko van nu.Touzani heeft met ‘Adam’ een ontroerende film afgeleverd, een warm en menselijk verhaal in prachtige beelden."

Na de lunch gaan we verder met The Interpreter, een film met een mooi evenwicht tussen ernst en luchtigheid. “Ik zoek SS Sturmbanhführer Graubner.” De broze tachtigplusser Ali Ungár is, gewapend met een pistool, vanuit Slowakije naar Wenen gereisd om deze Graubner om te brengen. Na het lezen van Graubners boek is Ali er namelijk zeker van dat deze verantwoordelijk is voor de dood van zijn ouders.Maar Ali is te laat, Graubner is al dood. In Wenen treft hij alleen nog diens zoon Georg, gespeeld door Peter Simonischek, die we nog kennen van zijn schitterende vaderrol in Toni Erdmann. Hoe het verder gaat tussen die twee laten we nog even in het midden, maar we weten zeker dat The Interpreter grappig, indringend en hartverwarmend is.

Klik op de links voor meer informatie over deze films.

Tip: wacht niet te lang met reserveren, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Wat kost dat?
We hanteren een eenheidsprijs.
De kosten voor deze twee films inclusief lunch bedragen € 25 per persoon.

 • Datum: zondag 31 oktober
   
 • Programma:
  10.00   : Zaal open

  10.30   : Adam
  12.15   : Lunch (incl. vegetarische opties)
  13.15   : The Interpreter
  15.15   : Einde

   
 • Prijs: € 25 per persoon
   
 • Reserveren
  - U kunt alleen reserveren voor de gehele activiteit, dus niet voor afzonderlijke films (en ook niet voor alleen de lunch ...)
  - Reserveren kan ook alleen via onze site.
  - Reserveren via Skopein is dus niet mogelijk.

  - Vul de velden hieronder in.
  - Klik op "Verzenden"
  - U ontvangt een mail met instructies omtrent de overboeking
  - Maak het totaalbedrag over op onze rekening (NL37RABO0371267277) onder vermelding van de unieke reserveringscode in de mail

  - Na betaling sturen wij u een definitieve bevestigingsmail.
  - Neem deze bevestigingsmail zondag 31 oktober mee naar de kassa van het Filmhuis.
  - Naast de bevestigingsmail dient u ook een coronatoegangsbewijs te kunnen tonen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze Nieuwsbrief.

  
Een enkele keer kan het lijken of de website niet reageert, maar het systeem heeft enige tijd nodig om uw aanvraag te verwerken. Wij verzoeken u daarom niet binnen een minuut voor een tweede keer op "Verzenden" te klikken.

Nadat u op "Verzenden" heeft geklikt, verschijnt een bevestigingspagina. Wij verzoeken u vriendelijk de informatie op die pagina door te lezen. Ook ontvangt u op het door u opgegeven mailadres een mail met nadere instructies aangaande de overboeking.
 

Mocht u binnen 24 uur geen mail ontvangen dan kan het zijn dat u een ongeldig of onjuist mailadres hebt ingevuld of dat de mail door uw Spam filter is verwijderd of verplaatst naar uw Spam map. Controleer de Spam map in uw mailprogramma of het laatste inderdaad het geval is.