Walking dinner plus openluchtfilm Radical

Reserveer hier voor onze openluchtactiviteit op zaterdag 7 september. We verzoeken u vriendelijk eerst onderstaande informatie door te lezen.

Het reserveringsformulier vindt u onderaan deze pagina.

Net als twee jaar geleden gaan we in 2024 weer een leuke film vertonen in de open lucht op het schitterende terrein van het Strandbad. En vooraf kunt u weer heerlijk dineren! Het team van LEV. by Mike, aangevoerd door Mike Vrijdag, verzorgt een walking dinner.

Na het walking dinner vertonen we de film Radical, onder meer winnaar van de Audience Award (de Publieksprijs) van het fameuze Sundance Film Festival én van de Grand Jury Fiction Award op het Movies that Matter Festival 2024 in Den Haag.

Uit het juryrapport van Movies that Mattter:
“Wij als jury waren unaniem, want deze film behandelt onderwerpen als sociale klasse, gender, autoriteit, inclusie en empowerment in een superieure mix van humor en emotie. De acteerprestaties van de jonge castleden zijn indrukwekkend. Deze film gaat in op het zeer belangrijke basisrecht van de mens op onderwijs, geeft hoop voor een nieuwe generatie om op te staan en benadrukt het grote belang van toegewijde leraren.”

Ook won de film de Publieksprijs van het Leiden International Film Festival met een score van 4,78 uit 5, daarmee eindigend vóór Filmhuiskrakers als One Life en The Old Oak, beide dit seizoen vertooond in ons reguliere programma.

Voor meer informatie over de film verwijzen wij naar de afzonderlijke filmpagina: Radical

Wederom organiseren we deze activiteit in samenwerking met Stichting Behoud Strandbad en LEV. by Mike. De filmvertoning is in de vertrouwde handen van Mobiloscoop.


Praktische informatie

Datum
Zaterdag 7 september
Uitwijkdatum: zondag 8 september
Indien de weersvoorspellingen voor de zaterdag hier aanleiding toe geven, wordt het evenement doorgeschoven naar zondag 8 september. Als het gehele weekend de weersomstandigheden een openluchtvertoning in de weg zitten volgt een algehele afgelasting. Ons advies: hou zelf het weer en onze communicatiekanalen (website, nieuwsbrief en social media) in de gaten.

Let op! Alleen bij een algehele afgelasting (dus op zowel de zaterdag als de zondag) wordt uw betaling teruggestort.

Annuleren
Annuleert u uiterlijk 31 augustus, dan krijgt u uw betaling teruggestort. In verband met diverse kostenposten gerelateerd aan het aantal bezoekers is restitutie na deze datum helaas niet meer mogelijk.

Adres
Strandbad Winterswijk
Badweg 6
7102 EG  Winterswijk

Parkeren
Het strandbad ligt aan de rand van Winterswijk, per fiets is het vanuit het dorp goed bereikbaar. Er is overigens ook voldoende parkeerruimte voor auto's.

Vertoningslocatie
De plek waar de film wordt vertoond ligt ca. 100 meter van het paviljoen, achterop het terrein van het Strandbad.

Programma
Tijden zijn richttijden.

18.00   Welkomstdrankje | walking dinner
Ca. 21.00   Radical
Ca. 23.00   Einde


Toelichting
U bent echt een compleet avondje uit. U arriveert tegen 18.00 uur bij het Strandbad, waar u wordt ontvangen met een welkomstdrankje. Daarna krijgt u door Mike Vrijdag en zijn team van LEV. by Mike een overheerlijk diner voorgeschoteld in de vorm van een zogenaamd Walking Dinner. Dit is een wat minder formele manier van dineren. Wees gerust, u hoeft echt niet de hele tijd te staan of rond te lopen, er zijn voldoende zitplaatsen.
En - als u twee jaar geleden ook aanwezig was kunt u dit beamen - met de culinaire kwaliteit zit het wel goed.
Na het diner wandelen we met zijn allen naar de vertoningsplek waar we gaan genieten van de film.

Kosten
€ 47,50 per persoon
(prijs is exclusief overige drankjes, u kunt ter plekke betaalmunten aanschaffen)

Reserveren
Lees onderstaande instructies zorgvuldig door.

- Reserveren is alleen mogelijk via het Reserveringsformulier hieronder.
- Reserveren via Skopein is dus niet mogelijk.
- Vul de velden hieronder in.
- Klik op "Verzenden".
- U ontvangt een mail met instructies omtrent de overboeking.
- Maak het totaalbedrag over op onze rekening (NL37 RABO 0371 2672 77) onder vermelding van de unieke reserveringscode in de mail.
- Na betaling sturen wij u een definitieve bevestigingsmail. In verband met de vakantieperiode kan het wat langer dan gebruikelijk duren voordat u deze definitieve bevestiging ontvangt.
- Neem de bevestigingsmail zaterdag 7 september mee naar de kassa van het Filmhuis op het Strandbad.

Een enkele keer kan het lijken of de website niet reageert, maar het systeem heeft enige tijd nodig om uw aanvraag te verwerken. Wij verzoeken u daarom niet binnen een minuut voor een tweede keer op "Verzenden" te klikken.

Nadat u op "Verzenden" heeft geklikt, verschijnt een bevestigingspagina. Wij verzoeken u vriendelijk de informatie op die pagina door te lezen. Ook ontvangt u op het door u opgegeven mailadres een mail met nadere instructies aangaande de overboeking.

Mocht u binnen 24 uur geen mail ontvangen dan kan het zijn dat u een ongeldig of onjuist mailadres hebt ingevuld of dat de mail door uw Spam filter is verwijderd of verplaatst naar uw Spam map. Controleer de Spam map in uw mailprogramma of het laatste inderdaad het geval is. Komt u er helemaal niet uit, stuur dan een mail naar info@filmhuiswinterswijk.nl. Vermeld daarbij uw naam en mailadres waaronder u heeft gereserveerd en overige gegevens.


Verwacht